Дарко Димитровски: Чест е да се претставува Македонија, со Вардар ќе излеземе на “мегдан“ на шампионите во овој спорт

July 15, 2018 kkvardar 0

Нашиот кугларски колектив,  Вардар ќе ја преставува Македонија на  овогодинешниот Светски Куп кој ќе се одржи во Запрешиќ, Хрватска. Иако Вардар [повеќе]

Куглање: По Австрија и Италија, во Хрватска есенва Вардар третти пат ќе ја претставува Македонија на “евро сцената“

July 15, 2018 kkvardar 0

Кугларскиот клуб Вардар во својата четврта сезона обезбеди четврти пат пласман во “кугларска Европа“, во претходните три години два пати [повеќе]

Вардар ги отпочна подготовките за вториот кугларски 8-мо септемвриски интернационален турнир

July 15, 2018 kkvardar 0

Раковидните лица во кугларскиот клуб Вардар, претседателот и заменикот, браќата Димитар и Дарко Димитровски ги отпочнаа подготовките за вториот вардаровиот интернационален [повеќе]

Куглање! Нивниот квалитет не можеше да не биде забележан, Димитровски и Влаќевски потпишаа за двете најамбициозни хрватски екипи

July 15, 2018 kkvardar 0

Екс Вардарците, членовите на најдоброто кугларско македонско дуо, Димитар Димитровски и Бојан Влаќевски ја менуваат средината. По одличната сезона во [повеќе]