Вардар A со победа во дербито над ГТЦ пред заминувањето во Клуж на НБЦ Купот

October 2, 2022 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 02/10/2022 Вчера во Мусандра, кугларите на Вардар во дербито ја добија екипата на КК ГТЦ Мусандра со резултат 5-3. Димитар Димитровски се истакна [повеќе]