Вардар ги отпочна подготовките за вториот кугларски 8-мо септемвриски интернационален турнир

July 15, 2018 kkvardar 0

Раковидните лица во кугларскиот клуб Вардар, претседателот и заменикот, браќата Димитар и Дарко Димитровски ги отпочнаа подготовките за вториот вардаровиот интернационален [повеќе]

Куглање! Нивниот квалитет не можеше да не биде забележан, Димитровски и Влаќевски потпишаа за двете најамбициозни хрватски екипи

July 15, 2018 kkvardar 0

Екс Вардарците, членовите на најдоброто кугларско македонско дуо, Димитар Димитровски и Бојан Влаќевски ја менуваат средината. По одличната сезона во [повеќе]