Кугларскиот клуб Вардар успешно го реализираше 4-тиот интернационален кугларски турнир [Галерија]

September 6, 2022 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 06/09/2022 По двегодишна Ковид пауза, конечно се одржа 4-тиот интернационален традиционален кугларски турнир СКОПЈЕ 2022 со учество на двете [повеќе]