Две години без Димитровски Драги, ненадомеслива е загубата за Вардар и мак.куглањето

January 28, 2022 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 22/12/2021 Да денешен ден се навршува 2.години откако  го напушти овој свет и се пресели во вечноста тренерот на кугларскиот клуб Вардар, [повеќе]