Вардар засилен со Влаќевски и Миливоевиќ ќе настапи на 8-мо септемврискиот меѓународен турнир

August 20, 2018 kkvardar 0

На 8.септември  кугларскиот клуб Вардар ќе биде домаќин на најсилните екипи од ЕХ Ју просторите во рамки на  вториот вардаров Интернационален турнир “8-ми септември“.  [повеќе]

Во кугланата “Вип“ при СЦ “Б.Трајковски“ ќе се одигра вториот вардаров Интернационален турнир “8-ми септември“

August 20, 2018 kkvardar 0

Годинава, повторно кугларскиот клуб Вардар ќе биде домаќин на најсилните екипи од ЕХ Ју просторите во рамки на  вториот вардаров Интернационален турнир “8-ми септември“. Овој [повеќе]

Дефиниран списокот, шест екипи од четири ЕХ ЈУ земји ќе бидат учесници на вардаровиот турнир

August 7, 2018 kkvardar 0

И овој септемви повторно кугларскиот клуб Вардар ќе биде домаќин на најсилните екипи од ЕХ Ју просторите во рамки на  вториот вардаров Интернационален турнир [повеќе]

Дефинитивно вардаровиот турнир ќе биде квалитетен собир, Партизан вице-првакот на Србија потврди настап

August 7, 2018 kkvardar 0

Оваа година повторно Вардар ќе биде домаќин на најсилните екипи од ЕХ Ју просторите во рамки на  вториот вардаров Интернационален турнир “8-ми септември“. Истиот  [повеќе]