Четири години без Димитровски Драги, ненадоместлива е загубата за Вардар и македонското куглање

January 28, 2024 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 28/01/2024 На денешен ден се навршувааат 4 години откако го напушти овој свет и се пресели во вечноста тренерот на Кугларскиот [повеќе]