МКЛ започнува 10.септември, една недела пред тоа Вардар ќе реализира меѓународен турнир

July 27, 2022 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 20/07/2022 Македонската кугларска федерација го дефинираше почетокот на новата сезона 2022/2023 година, одлучено е истата да започне на 10.септември. Покрај [повеќе]