Дуелот на Вардар(А) со ЖКК ГТЦ последна „контролка“ пред дербито за титула со Макпетрол

May 31, 2021 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 31/05/2021 Денес, понеделник (31.мај), кугларската екипа Вардар-А ќе го одигра последниот дуел во Македонската кугларска лига пред големото дерби со Макпетрол, натпревар кој [повеќе]

Поп-Крстев го засили Вардар (А)

May 27, 2021 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 27/05/2021 Еден од најмладите и најперспективните куглари во Македонија, Горг Поп-Крстев доби „прекоманда“ во Вардар(А). Црвено-црниот куглар во 2019/2020 сезоната имаше [повеќе]

Сите кугларски шампиони! Вардар втор по пехари, црвено-црните први државни прваци `93, Макпетрол најдоминантен.

May 4, 2021 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 04/05/2021 Ви носиме преглед на шампионите во македонската машка кугларска лига од почетоците 1992 година до денес. Поточно од [повеќе]