(Фотогалерија) Куглање: Вчера, Митиќ и Тодоровски настапија на Светскиот куп во Хрватска

October 4, 2018 kkvardar 0

Кугларите на Вардар  ја претставуваат нашата земја, Република Македонија на  Светски Куп. Вчера на овој собир на програмата беше вториот  натпреварувачки ден, на него [повеќе]

(Фотогалерија) Гиевски и Поп-Крстев настапија први на Светскиот Куп

October 4, 2018 kkvardar 0

Вчера во  Запрешиќ, кугларите на Вардар  започнаа со европски предизвик. Тие ја претставуваат нашата земја, Република Македонија на  Светски Куп. На првиот натпреварувачки ден  први [повеќе]