Четири години без Димитровски Драги, ненадоместлива е загубата за Вардар и македонското куглање

Другите пишуваат:
Извор: vardarfans.mk 28/01/2024

На денешен ден се навршувааат 4 години откако го напушти овој свет и се пресели во вечноста тренерот на Кугларскиот Клуб Вардар, Драги Димитровски. Тој целиот својот живот му го посвети на овој “мал спорт“ со голема душа, тоа беше неговиот „животен повик“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*