Сезоната 2022/23 заврши, вардарци со најдобар куглар, најдобар “пар” и две “сребра”

Другите пишуваат:
Извор: vardarfans.mk 12/04/2023

Кугларската сезона заврши минатиот викенд со дуелите од Купот каде што вардарци го освоија “среброто”.

Вардаровите кугларски  успеси за сезоната 2022/2023 се следни:
1. Прво место на паровно државно првенство Димитар и Дарко Димитровски
2. Трето место на паровно државно првенство Пецо Димовски и Коста Манев
3. Второ место екипно во МКЛ за сезона 2022/2023
4. Второ место екипно на Купот на Македонија 2023
5. Најдобар играч на МКЛ за сезоната 2022/2023 Димитар Димитровски

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*