Вардар до „сребро“ во кугларскиот Куп на Македонија 2023

Другите пишуваат:
Извор: vardarfans.mk 09/04/2022

Вчера во кугларницата „Мусандра“ се одржа Купот на Република Македонија за сезоната 202/2023 година. Вардар дојде до сребро на ова натпеварување зад  шампионот Макпетрол, бронзен беше тимот на КК ГТЦ Мусандра.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*