Вардар A со победа во дербито над ГТЦ пред заминувањето во Клуж на НБЦ Купот

Другите пишуваат:
Извор: vardarfans.mk 02/10/2022

Вчера во Мусандра, кугларите на Вардар во дербито ја добија екипата на КК ГТЦ Мусандра со резултат 5-3. Димитар Димитровски се истакна како најдобар во нашата екипа со 613 „соборени дрва“. На овој последен дуел ја подигна самодовербата  пред заминувањето во Клуж каде ќе играме на НБЦ Купот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*