КК ГТЦ подобар од Вардар

Дерби натпреварот од 5-тото коло на МКЛ кој беше воедно наш трет натпревар во само 7 дена заслужено го доби ривалот ГТЦ Мусандра кој силно стартуваше со 3:0 по првиот блок и тоа беше одлучувачки за нивната победа од 6:2, иако во вториот блок опасно се доближивме на само 20-тина кегли разлика и имавме респектабилен екипен вкупен резултат.

КК ГТЦ Мусандра – КК Вардар 6:2 (13:11; 3230:3209)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*