Сезоната 2022/23 заврши, вардарци со најдобар куглар, најдобар “пар” и две “сребра”

April 12, 2023 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 12/04/2023 Кугларската сезона заврши минатиот викенд со дуелите од Купот каде што вардарци го освоија “среброто”. Вардаровите кугларски  успеси [повеќе]