Екстра засилување!!! Вардар го враќа играчот кој два пати ја покори Европа, еден од топ-3 мак.куглари, Димитар Димитровски

August 4, 2022 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 04/08/2022 Кугларскиот тим „Вардар“  се засилува со еден од најдобрите топ-3 македонски куглари, во тимот по неколку сезони се враќа Димитар [повеќе]

МКЛ започнува 10.септември, една недела пред тоа Вардар ќе реализира меѓународен турнир

July 27, 2022 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 20/07/2022 Македонската кугларска федерација го дефинираше почетокот на новата сезона 2022/2023 година, одлучено е истата да започне на 10.септември. Покрај [повеќе]

Две години без Димитровски Драги, ненадомеслива е загубата за Вардар и мак.куглањето

January 28, 2022 Vardar Fans 0

Другите пишуваат:Извор: vardarfans.mk 22/12/2021 Да денешен ден се навршува 2.години откако  го напушти овој свет и се пресели во вечноста тренерот на кугларскиот клуб Вардар, [повеќе]