Дефиниран списокот, шест екипи од четири ЕХ ЈУ земји ќе бидат учесници на вардаровиот турнир

August 7, 2018 kkvardar 0

И овој септемви повторно кугларскиот клуб Вардар ќе биде домаќин на најсилните екипи од ЕХ Ју просторите во рамки на  вториот вардаров Интернационален турнир [повеќе]

Дефинитивно вардаровиот турнир ќе биде квалитетен собир, Партизан вице-првакот на Србија потврди настап

August 7, 2018 kkvardar 0

Оваа година повторно Вардар ќе биде домаќин на најсилните екипи од ЕХ Ју просторите во рамки на  вториот вардаров Интернационален турнир “8-ми септември“. Истиот  [повеќе]

Познати контурите на вториот кугларски 8-мо септемвриски интернационален турнир , потврдени 5 екипи, се очекува наскоро нови потврди

August 7, 2018 kkvardar 0

Како се доближува 8.септември се пожестоки се подготовките  за вториот вардаров Интернационален турнир “8-ми септември“. Истиот   ќе се одржи  в сабота, на 8-ми [повеќе]